Afbeelding
ingezonden mededeling

Het 10-jarige Scootmobiel Rijnmond kan zijn uitgebreide assortiment geheel aanpassen aan de wens van de klant

Algemeen 228 keer gelezen

Van Champagne tot populair mat zwart, de scootmobiel volgt de laatste kleurentrends op de voet. Kom maar eens kijken in de 200 m2 grote showroom van Scootmobiel Rijnmond dat dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert. In de showroom staat een ruime keuze 3-/4-wiel scootmobielen, rollators en rolstoelen. Ook de rollator en rolstoel worden steeds hipper. "De ontwikkelingen gaan snel", zeggen eigenaren Ernst-Jan en Marja van Bokkum.

Ze zien klanten vanuit de gehele regio komen voor een persoonlijk advies, aandacht en een scootmobiel op maat.  "Een scootmobiel moet je voelen", leggen ze uit. "Hoe zit de scootmobiel? Wil je meer of juist minder vering? Hoe vaak en hoe ver wil je ermee op pad? Hoe rijdt de scootmobiel? Allemaal factoren die van belang zijn om een keuze te maken. Wij begeleiden de klant daarin van A tot Z."

"Vanaf maart jongstleden zijn wij exclusief Premium dealer voor het merk Excel. Scootmobiel Rijnmond organiseert iedere zaterdag in april en mei Demo-Dagen, waarop mensen zowel op asfalt als op klinkers een parcours kunnen rijden."

Scootmobiel Rijnmond heeft een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie, heeft een eigen haal- en brengservice en biedt Scootmobiel Hulpdienst aan. "Uiteindelijk willen we dat iedereen zijn mobiliteit behoudt of terugkrijgt," aldus Ernst-Jan en Marja van Bokkum. "Daar doen we het voor!"

Showroom: Noordeinde 118, 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht.
Openingstijden: dinsdag-vrijdag 10.00 -16.00 uur; zaterdag 10.00 -13.00 uur; 's avonds op afspraak. Tel: 078-6822307 of 06-53831771.

Kijk voor meer informatie op www.scootmobielrijnmond.nl.


Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden