Afbeelding

Publiekswinkel gemeente Alblasserdam gaat dicht op zaterdag

Algemeen 342 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het aantal bezoeken aan de Publiekswinkel van Alblasserdam neemt af, onder andere door de toegenomen digitalisering en de verlengde duur van een paspoort van vijf naar tien jaar. Daarom stopt de gemeente met ingang van dit voorjaar met de twee jaarlijkse zaterdagopenstellingen.

Burgemeester Paans, onder meer portefeuillehouder Dienstverlening,: "Uit de bezoekersaantallen blijkt dat er weinig gebruik gemaakt wordt van de zaterdag, gemiddeld 20 bezoekers per keer. Daarom hebben we de beslissing genomen te stoppen met de zaterdagopenstelling. Ik hecht wel aan een zo optimaal mogelijke dienstverlening, daarom kunnen inwoners nog steeds buiten kantooruren, op afspraak, op maandag- en woensdagavond tot 19.30 uur terecht bij de Publiekswinkel aan de Cortgene 9a, waar de medewerkers u graag helpen."

Openingstijden overdag
De openingstijden overdag zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en maandag en woensdag van 14.00 tot 19.30 uur. Ook hiervoor moet een afspraak gemaakt worden. Dat kunnen inwoners doen via de website: www.alblasserdam.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport 23 uur geleden
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52
• De onthulling van de gedenksteen op het Weense Plein, met v.l.n.r. burgemeester Van Driel, ambassadeur Harz, wethouder Van der Borg en de heer Zwijnenburg.
Onthulling gedenksteen van het gerenoveerde Weense Plein in Papendrecht: 'Iets om trots op te zijn' Nieuws 27 mrt, 08:19

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden