Afbeelding
Foto: 123rf.com

Aanmelden voor Taalstrijd op 6 maart in Papendrecht

Algemeen 114 keer gelezen

PAPENDRECHT • De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 6 maart voor de achtste keer de Papendrechtse Taalstrijd.

Het gemeentehuis aan de Markt vormt deze avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Onder andere spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 078-7706308 of per e-mail via w.vdhoeven@papendrecht.nl. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden en Alblasserwaard die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. Inschrijven kan tot 28 februari.

Wie op zoek is naar een gezellige en ook leerzame activiteit, kan op woensdag 6 maart met je vriend(inn)en, je collega's of mensen die je kent van de vereniging naar het gemeentehuis aan de Markt in Papendrecht. De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden