Heren 1 DES '72 pakt volle winst in nieuwe sponsorkleding

Sport 499 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na het onverwachte verlies van vorige week pakte het eerste herenteam van DES '72 in de nieuwe sponsorkleding van Rijnmond Logistics B.V. uit Papendrecht de volle winst tegen Olympus '72.

De eerste helft lieten de heren zich verleiden tot het trage tempo van hun tegenstander. De tweede helft verliep tegenovergesteld. Door de bal snel rond te spelen kon de tegenstander het niet meer bolwerken en liepen de heren uit naar een eindstand van 30-12.

De heren 2 combinatie DES '72/Saturnus '72 wist ook tegen Conventus uit Zwijndrecht niet te winnen. De eerste helft konden de het nog bijbenen. Het verschil in deze wedstrijd werd door Conventus gemaakt in de tweede helft. Conventus won dan ook met 26-16.

Dames midweek speelde een lastige wedstrijd tegen Ventura uit Schiedam. Zij verloor na de winst van vorige week met 16-6.

De heren midweek doet het dit zaalseizoen uitstekend. De altijd lastige uitwedstrijd tegen Snelwiek uit Rotterdam werd terecht gewonnen met 23-19. Door dit resultaat staat dit team samen met Quintus uit Kintsheul eerste in hun poule.

Bij de dames C lijkt er geen rem op te zitten met winnen. Zij won weer met ruime cijfers van Twist. Nu stond er een eindstand op het scorebord van 21-12.

De D-jeugd speelde een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen DWS uit Schiedam. De uitwedstrijd werd ruim verloren met 23-12. Nu werd in een hele spannende wedstrijd gelijk gespeeld met 14-14.

De E- jeugd speelde ook een goede wedstrijd tegen Ventura, maar verloor met drie doelpunten verschil. De eindstand werd 8-11 in het voordeel van Ventura.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34