•  Leroy Benschop SWA, Xenos medewerkers namens Makado, Carmen Valk- Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam (v.l.n.r.)
• Leroy Benschop SWA, Xenos medewerkers namens Makado, Carmen Valk- Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam (v.l.n.r.)

Makado sponsort Kerstpakket van Kerstsaam in Alblasserdam

Algemeen 307 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Kerstsaam wordt vanavond (Kerstavond) voor het vierde jaar op rij georganiseerd door de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) in samenwerking met Cultureel Centrum Landvast.

Voor Alblasserdammers die de feestdagen niet echt feestelijk ervaren, bijvoorbeeld door te weinig geld of familie, is dit evenement een welkome aanvulling. Op kerstavond staat er voor de 150 gasten die zich hebben aangemeld een feestelijke buffet klaar en worden de gasten getrakteerd op gezellig entertainment. Om 17.00 start het buffet en om 20.00 uur wordt het Kerstsaam afgesloten en ontvangen alle gasten een kerstpakket dat gesponsord is door de winkeliers van het Makado winkelcentrum Alblasserdam.

Leroy Benschop, sociaal makelaar bij de SWA, is weken geleden al met de voorbereiding van dit event gestart. "Wij proberen dit kerstevent ieder jaar neer te zetten met de medewerking van verschillende partners. Dit jaar hebben we het Makado kunnen toevoegen als partner voor dit event. Zij hebben de kerstpakketten voor de aanwezige gasten gesponsord. "

De inhoud van de kerstpakketten is opgehaald en ingepakt door de vrijwilligers van Stichting Jeugdland Alblasserdam. Jolanda Herwig, bestuurslid van Jeugdland, heeft geholpen met inpakken van de kerstpakketten. "Wij vinden dit event een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen verschillende sociale instellingen. Ook wij werken in de zomer samen met diverse verenigingen en stichtingen om tot een leuk event te komen. En daarom dragen wij graag ons steentje bij aan dit kerstinitiatief. We zijn een ochtend met tien vrijwilligers bezig geweest."

De winkeliers van het Makado winkelcentrum hebben hetzelfde kerstpakket wat aan Kerstsaam is geschonken, dit jaar ook beschikbaar gesteld aan de Voedselbank Alblasserdam.

Op de foto van links naar rechts: Leroy Benschop SWA, Xenos medewerkers namens Makado, Carmen Valk- Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 20 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden