Afbeelding

Kunstrijdster Isa van Swieten plaatst zich voor NK

Sport 264 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Papendrechtse kunstrijdster Isa van Swieten (16) heeft zich in het afgelopen weekend geplaatst voor de KNSB cup/Nederlands Kampioenschap van 21 tot en met 24 februari 2019 in Den Haag.

De tweede selectiewedstrijd werd gehouden op de Vechtse banen in Utrecht. In de categorie Junioren, met twintig rijdsters, reed Isa een prima korte kür, waarmee zij op de achtste plaats eindigde. Zondag reed zij een goede lange kür met opnieuw dubbele Axels, snelle pirouettes en moeilijke sprongcombinaties . Ze eindigde met een total score van 88,12 op de zevende plaats.

Isa rijdt dit seizoen haar eerste jaar in de Junioren dames en kwalificeerde zich in deze wedstrijd voor deelname aan de KNSB cup.

Isa wordt getraind door het trainersteam van Kunstrijvereniging De Drechtsteden en werd in Utrecht gecoacht door Marieke Ter-Kruithof, Nicole Goossens en Romy de  Sterke. Van 23 tot en met 25 november rijdt Isa de 23e internationale Eiscup in Innsbruck.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kerken van Alblasserdam verzorgen Herdenkingsdienst op 4 mei Nieuws 18 apr, 11:57
Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden