Archieffoto: Bert Bons
Archieffoto: Bert Bons Foto: Bert Bons

Veel activiteiten bij De Stuif in Papendrecht

Algemeen 292 keer gelezen

PAPENDRECHT • Sportcentrum Papendrecht, Wasko en Jeugd&Jongerenwerk Papendrecht organiseren in de herfstvakantie weer een Stuif voor alle kids van zes tot twaalf in Papendrecht.

Van 22 tot en met 25 oktober is het Sportcentrum weer the place to be met de Spring-in (lekker onbeperkt springen), Filmhuis (heel de dag op je zitzak relaxt films kijken), diverse Workshops (met dit jaar bijvoorbeeld de workshop 'interviewen op de radio' door RTV Papendrecht en een workshop zeemeermin in het zwembad), Wateractiviteiten (elke middag zwemmen en watergames), Crea-tent (elke ochtend leuke dingen maken) Wasko-Sport (met elke dag een andere leuke sportactiviteit). Kortom de Stuif is ook dit jaar weer vier dagen boordevol activiteiten voor kids.

De entree bedraagt 4 euro per dag per persoon of 12,50 euro voor een weekband. Deze weekband is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, die van 15 tot en met 18 oktober tussen 9.00 en 15.00 en 19.00 en 21.00 uur plaatsvindt en vrijdag 19 oktober tussen 9.00 en 15.00 uur aan de kassa van het Sportcentrum. Wethouder Pieter Paans van onder andere jeugdzaken zal op maandag 22 oktober om 10.0 uur de Stuif officieel openen.

Het complete programma staat op: www.sportpapendrecht.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden