Afbeelding
Foto: ingimage

Bowlsclub Papendrecht bestaat 25 jaar

Sport 489 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Bowlsclub Papendrecht, die op 7 oktober 1992 als zelfstandige vereniging werd opgericht viert dit jaar haar 25-jarige bestaan.

In het kader van dit jubileum heeft het bestuur van de Bowlsclub een aantal evenementen georganiseerd in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg.  waar de vereniging haar domicilie heeft.

Zo is er op woensdag 4 oktober vanaf 12.30 uur een onderling toernooi, met later op de middag een boottocht en een barbecue voor leden en hun partners.

Daarna wordt er op vrijdag 20 oktober een jubileumtoernooi gehouden in het Sportcentrum. Aanvang is om 09.00 uur. Hieraan doen verenigingen mee uit de wijde regio. De feestelijke opening van het toernooi zal worden verricht door de Papendrechtse wethouder Cees Koppenol

Bij de Bowlsclub Papendrecht zijn momenteel dertig leden actief die zowel op wedstrijdniveau als recreatief elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in het Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110 hun sport beoefenen. Aan de Bowlssport kan men tot op hoge leeftijd deelnemen maar omdat er veel gelopen moet worden is het een vereiste dat deelnemers nog redelijk goed ter been zijn.

Leuk detail is dat de huidige voorzitter van de Bowlsclub Papendrecht, Cees Faasse, één van de oprichters van de club in 1992 is geweest.

Voor meer informatie (meer deelnemers zijn welkom): www.bowlsclubpapendrecht.nl of 078-6155197.                          

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden