Theater@Landvast Dinerconcert met Cor Bakker en Gerard Alderliefste

  •   98 keer gelezen   Evenement

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 16 november vindt het jaarlijkse Theater@Landvast Dinerconcert plaats. Ook dit jaar mogen bezoekers weer genieten van een driegangendiner, verzorgd door de Landvast keukenbrigade aan mooi opgedekte, ronde tafels.

Tussen de gangen door wordt er een muzikaal spektakel verzorgd door Cor Bakker en Gerard Alderliefste met hun programma En Route.

En Route is een avond met liedjes uit ons collectieve geheugen door deze twee gepassioneerde muzikanten en bewogen vertellers. Ze nemen ons mee naar de tijd dat we in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy's, Michel Fugain en Jacques Brel. Dat we luisterden naar prachtige chansons als Les moulins de mon coeur van Michel Legrand en Laat me van Ramses Shaffy. De combinatie van Cor's virtuositeit op de piano en het geluid van Gerard's gitaar maken het geheel tot een uiterst verfrissende avond.

De ontvangst met een welkomstdrankje is vanaf 18:30 uur. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop voor 50 euro (exclusief overige drankjes) en zijn verkrijgbaar via www.landvast.nl, telefonisch via 078-6912923 of aan de receptie van Landvast.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }