Afbeelding

Nieuwe eigenaars voor de Mitra in Alblasserdam

Algemeen 1.296 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Mitra Slijterij aan de Van Eesterensingel 127 te Alblasserdam heeft sinds kort nieuwe eigenaren: Marga Erkelens en Anne Middelkoop.

Deze ondernemers beschikken over ruim veertig jaar ervaring in de detailhandel en hebben ook een succesvolle Mitra aan het Louwersplein in Hendrik Ido Ambacht.

De winkel in Alblasserdam zal doorgaan onder de Mitra-formule, maar heet inmiddels 'Mitra Drankenspeciaalzaak'.

"We zijn ondertussen bijna drie maanden verder en de winkel is schoon gemaakt en heringericht", vertellen Marga en Anne. "Er is de afgelopen maanden veel werk verzet."

Bij binnenkomst treft de klant een grote bierafdeling aan, met inmiddels een assortiment van 300 verschillende soorten bier. Sinds kort wordt ook het bier van de Blauwe IJsbeer verkocht van een brouwer uit de Alblasserwaard, die zijn oorsprong in Streefkerk heeft.

Elke twee weken zijn er een aantal bieren in de aanbieding, waarbij er met name in het weekend van 10 tot 12 maart mooie aanbiedingen zijn.

Marga en Anne: "Jaarlijks organiseren we tijdens de Week van het Nederlandse Bier in mei een proeverij met verschillende soorten bier. Dit jaar vindt deze proeverij plaats op dinsdag 24 mei. Informatie en kaarten zijn verkrijgbaar in de winkel."

Het aantal wijnen en het whisky-assortiment van Mitra Drankenspeciaalzaak zijn eveneens uitgebreid. Ook van de wijnen en de whisky's zijn er in het weekend van 10 tot 12 maart diverse mooie aanbiedingen verkrijgbaar.

"En wie op zoek is naar een relatiegeschenk of een leuk cadeau, kan bij ons terecht", besluiten Marga en Anne. "We hebben een ruime keuze in geschenkverpakkingen en pakken cadeaus smaakvol in. Ook verhuren we statafels, biertapinstallaties en het nodige glaswerk. Eigenlijk alles wat nodig is voor een geslaagd feest."

Voor meer informatie: www.mitra.nl

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden