Afbeelding

Jubileumborrel Lief & Leedstraten in Alblasserdam

Algemeen 178 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Donderdagavond 21 november organiseert Stichting welzijn Alblasserdam (SWA) een jubileumborrel voor deelnemers aan de Lief & Leedstraten in Alblasserdam.

Eind vorig jaar ging de pilot Lief & Leedstraten in Alblasserdam van start. In een Lief & Leedstraat zorgen bewoners voor burenhulp, houden ze een oogje in het zeil op bijvoorbeeld ouderen of mensen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken omdat zij net uit het ziekenhuis komen of vaak alleen zijn. Maar ook om buren te feliciteren met de komst van hun baby of een welkom te geven als ze in de straat komen wonen. In elke straat doen bewoners dat op hun eigen manier. De SWA ondersteunt deze straten met budget, het organiseren van bijeenkomsten, interessante aanbiedingen en informatie.

Er zijn inmiddels zeven straten actief in Alblasserdam. Onder het genot van een hapje en drankje wil de SWA samen met de huidige deelnemers terugblikken op het afgelopen jaar en ervaringen delen. Ook mensen die belangstelling hebben om een Lief & Leed straat op te starten zijn van harte welkom. De borrel vangt aan om 19:30 uur en zal plaatsvinden in de Portiersloge aan de Zuiderstek 1 in Alblasserdam. Meer informatie en aanmelden kan via 078-2021220 of per mail via  info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 9 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden