• Kinderen tijdens een eerdere theaterworkshop.
• Kinderen tijdens een eerdere theaterworkshop.

Theaterworkshops in Landvast Alblasserdam

Algemeen 270 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar die altijd al theaterles hebben willen volgen, wordt op de woensdagen 13, 20 en 27 november na schooltijd een theaterworkshop gegeven.

Deze workshops vinden plaats in Landvast aan de Haven in Alblasserdam. De organisatie is in handen van KunstKanjers organiseert in samenwerking met Sterk Theater theaterworkshops. De bijeenkomsten zijn telkens van 15.30 tot 17.00 uur. De lessenreeks bestaat uit drie lessen en kost 7,50 euro.

Sterk Theater
Tijdens de workshop maken de kinderen kennis met theater. Ze gaan aan de slag met stemgebruik, houding, mimiek en emoties. Docent is Janneke van 't Hoff van Sterk Theater. Bijdragen aan groei en zelfvertrouwen door theater en spel is de kern van Sterk Theater. In de laatste les zijn (groot)ouders van harte welkom om naar de presentatie te komen, waarin de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben. De workshops zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden kunnen belangstellenden op internet gaan naar https://bit.ly/2qQvZKe om aan te melden. Dit is mogelijk tot 12 november. Het volgen van de lessenreeks van drie workshops kost 7,50 euro. Dit betalen de deelnemers contant en vooraf bij de docent. Kinderen kunnen ook één les volgen. De groepsindeling is op basis van de aanmeldingen. Meer informatie staat op de website www.onderwijs-cultuur.nl/theaterworkshops-kunstkanjers-alblasserdam.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden