Afbeelding

Plus van Holten sponsort Wiekslag

Sport 211 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Plus van Holten uit Alblasserdam sponsort aankomend jaar zwemvereniging Wiekslag bij thuiswedstrijden.

Plus Holten, gelegen aan de Sportlaan in Alblasserdam, zal komend seizoen de hapjes en drankjes verzorgen voor de scheidsrechters, klokkers, keerpunt commissarissen en kamprechters tijdens de wedstrijd. Wiekslag is hier ontzettend blij mee. Afgelopen zaterdag, 5 oktober, was de eerste keer dat Plus van Holten de verzorging voor haar rekening heeft genomen.

Wiekslag startte deze zaterdag met deel 1 van de KNZB competitie in eigen bad. Er werd goed gezwommen en er zijn veel PR's behaald. Het grootste PR van de dag kwam op naam van Julia Kruithof. Zij zwom ruim 23 seconden af van haar oude tijd op de 100 meter vlinder. Ze zwom nu de 100 meter vlinder in een knappe tijd van 1.50.61.

Daarnaast wonnen er een aantal zwemmers medailles. Ivo Bot en Jasmijn Schoonen wonnen 2 keer goud op de 50 meter vrij en de 100 meter wissel. Dide Provily won goud op de 200 meter rug en zilver op de 100 meter vlinder. Wesley Scheepbouwer won goud op de 50 meter rug, brons op de 200 meter vrij en de 100 meter wissel. Aaike de Tender won goud op de 100 meter school en brons op de 200 meter vrij. Romy de Laat haalde goud op de 50 meter rug, gevolgd door Cheyenne Visser die het zilver pakte. Sophie Buurman pakte het goud op de 200 meter vrij.

Bart Tuinenburg haalde zilver op de 100 meter vlinder en brons op de 200 meter rug. Wendy ten Wolde pakte het zilver op de 100 meter rug en Isabel Scheepbouwer het zilver op de 200 meter school. Evi Bol pakte 2 bronzen medailles bij de 200 meter rug en de 100 meter vlinder. Raphael Booiman zwom op de 100 meter rug en de 200 meter school naar het brons. Julian Kroon zwom naar de derde plaats op de 50 meter vrij. Robine Kroon pakte het brons bij de 100 meter wissel en Robin den Ouden pakte het brons bij de 100 meter vlinder.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden