Afbeelding

Open dag Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Sport 167 keer gelezen

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden houdt op zaterdag 12 oktober een open dag: van 12.00 tot 13.00 uur voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en van van 13.00 tot 14.00 uur voor jeugdplus van 12 tot en met 29 jaar

Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (afgekort DDD) verzorgt schaatslessen door ervaren, gemotiveerde trainsters op de ijsbaan aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

De vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor de jeugd en volwassenen. Volwassenen zijn welkom voor een gratis proefles op maandag, woensdagmiddag of vrijdagochtend. Je leert de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Elk seizoen wordt er door de leden geschaatst voor de KNSB diploma's. Naast met veel plezier schaatsen en recreatieve lessen is er een doorgroei naar de brugklas of (recreatieve) wedstrijdgroep mogelijk. De vereniging heeft naast leden die wekelijks de lessen volgen ook een grote wedstrijdgroep waarvan een aantal tot de nationale top behoren.

Wie mee wil doen, kan zich een half uur voor aanvang van de les aanmelden bij de verenigingsbalie in de hal van de Sportboulevard. Meedoen met de lessen kan uitsluitend op kunstschaatsen. De vereniging stelt tijdens de open lessen gratis kunstschaatsen in bruikleen (zolang de voorraad strekt) bij aanmelding aan de balie. Het kledingadvies is warme makkelijke kleding en handschoenen zijn verplicht.

Op de open dagen is alle informatie over de lessen en het cursusaanbod beschikbaar en is het mogelijk om aan te melden voor het vervolgaanbod in de vorm van een gratis proefles, voer snuffellessen of de snelcursus schaatsen in de herfstvakantie van 21 tot en met 23 oktober.

Deelnemers aan de open dag ontvangen een leuk cadeau. Informatie over de vereniging en de lessen is te vinden op www.ddd-kunstrijden.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden