met video's

Protesterende boeren uit Alblasserwaard per trekker naar Den Haag

Algemeen 576 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Ook uit de Alblasserwaard vertrokken dinsdagochtend in alle vroegte melkveehouders met hun trekkers naar Den Haag.

Vanuit Oud-Alblas sloegen een aantal boeren de handen ineen om ter hoogte van de Veerweg bij de A15 een groot spandoek op te hangen, met de tekst 'Nooit vergeten, boeren zorgen voor uw eten'.

Duizenden boeren uit het hele land protesteren dinsdag op het Malieveld in Den Haag voor een beter landbouwbeleid. De agrariërs zijn al langer ontevreden en vinden dat ze van erg veel dingen de schuld krijgen. Zo vinden ze dat worden ze afgeschilderd als milieuvervuilers en dierenmishandelaars.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden