Afbeelding

Buren genieten van ontbijt in winkelcentrum Makado

Algemeen 197 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Ruim honderd mensen hebben zaterdag 28 september in winkelcentrum Makado in Alblasserdam genoten van een gratis ontbijt. Het winkelcentrum had op de Nationale Burendag de buurtbewoners uitgenodigd om mee te komen ontbijten. De buren rondom het winkelcentrum waren met een voucher uitgenodigd om deel te nemen. 

Dit was de tweede keer dat het georganiseerd werd en wederom een groot succes. Omdat er nog ruimte over was aan de tafels, werd ook het winkelend publiek door de bediening uitgenodigd om aan te schuiven.

Het ontbijt was samengesteld door de winkeliers en de bediening was in handen van Stichting Jeugdland, die op deze manier wat terug konden doen voor de sponsorbijdrage van het Makado. De aanwezige kinderen konden het placemat omdraaien en gebruiken als kleurplaat.

"Het winkelcentrum heeft ook een sociale functie. Burendag is dan ook een mooie aanleiding om iedereen gezellig aan een lange tafel te zetten. Het was zo gezellig dat we zelfs de polonaise hebben gelopen op de gezellige muziek die gedraaid werd. Volgend jaar organiseren wij dit zeker weer!", zo laat het bestuur van het Makado weten.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 10 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden