Afbeelding
Foto: ZHZ Actueel

Vrouw raakt gewond bij botsing op Grote Beer in Alblasserdam

112 221 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Twee personenauto's zijn maandag 9 september met elkaar in botsing gekomen op de Grote Beer (N915) bij Alblasserdam. Daarbij raakte één van de bestuursters gewond.

Het ongeval gebeurde op de weg vanuit Papendrecht naar Alblasserdam, ter hoogte van de kruising met de op -en afrit van de A15.

De eerste bestuurster stond rechts en wilde op de kruising keren. Links van haar reed de andere bestuurster. Zij reed rechtdoor en kwam daardoor met een flinke vaart tegen de zijkant van de kerende automobiliste.

De tweede bestuurster schoot na de botsing nog een stuk door en kwam uiteindelijk tegen de vangrail tot stilstand. De vrouw liep letsel op aan haar gezicht en had last van haar rug. Zij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De eerste bestuurster kwam met de schrik vrij.

De beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd, dat ze door een bergingsbedrijf meegenomen moesten worden.

Omdat er in eerste instantie verschillend over de oorzaak werd verklaard, kwam er behalve de noodhulp van de politie ook een verkeersongevallenspecialist ter plaatse. Niet veel later werd alsnog verklaard dat er inderdaad werd gekeerd. De verzekeraars zullen de schades gaan afhandelen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden