Afbeelding
Foto: Peter Stam

Echtpaar Timmer uit Alblasserdam viert vijftigjarig huwelijk

Algemeen 244 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Eef en Martha Timmer uit Alblasserdam zijn dinsdag 10 september 2019 vijftig jaar getrouwd. Burgemeester Jaap Paans ging maandag alvast op felicitatiebezoek bij het gouden duo, dat in een appartement aan de Koningin Wilhelminaweg woont. Als cadeau kreeg het tweetal een fotoboek van de Alblasserwaard.

Eef Timmer (80) en Martha Wijnands (78) leerden elkaar 51 jaar geleden kennen tijdens een busreis naar Montreux in Zwitserland. "Na een jaar verkering zijn we in Monster, waar mijn vrouw vandaan komt, getrouwd. Ik was toen dertig en mijn vrouw 28," vertelt meneer Timmer.

Secretarie
De Damdorpers woonden een groot deel van hun leven in Vlaardingen. Meneer startte zijn werkzame leven bij een meubelzaak. Na vijf jaar ging hij voor 43 jaar bij de secretarie van de gemeente Vlaardingen aan de slag, om in 2003 met de VUT te gaan. Meneer werkte onder meer op de afdeling financiën. Na de VUT heeft meneer nog zo'n tien jaar gewerkt als fruitplukker in de Betuwe. Hij plukte daar appels en peren in de buurt van Meteren. Mevrouw heeft zo'n tien jaar als kleuterjuf gewerkt in Den Haag en later in Poeldijk.

Kinderen
Het echtpaar kreeg drie kinderen en heeft inmiddels ook al vijf kleinzoons en vijf kleindochters. Eef en Martha trekken er nog regelmatig op uit om een fietstocht te maken. "Je hebt hier geweldige mogelijkheden om er op uit te gaan. We fietsen heel graag."

Feest
Meneer en mevrouw Timmer wonen sinds zeventien jaar naar volle tevredenheid in Alblasserdam. Binnenkort wordt het gouden jubileum gevierd met familie en vrienden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden