Afbeelding

Geslaagde activiteitenmiddag in MFC Maasplein

Algemeen 160 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De middag voor jong en oud die de activiteitencommissie van het MFC Maasplein op donderdag 5 september organiseerde, was zeer geslaagd.

In het restaurant werd een Fitquiz voor senioren en een knutselmiddag voor kinderen gehouden.

De middag begon om 12.00 uur met de Fitquiz die een dynamische insteek had doordat deelnemers naar het vak met het juiste antwoord moesten lopen. Per ronde waren er tien vragen en de winnaar van elk van de tien rondes kreeg een leuke prijs. Zo gingen deelnemers naar huis met een goedgevulde fruitmand, een waardebon om gratis te sporten, een cadeaubon van de bloemenwinkel, enzovoorts.

Om 14.00 uur kwam een grote groep kinderen van Wasko naar de zaal om kaarten te maken. Deze kaarten namen de kinderen niet mee naar huis, maar werden bezorgd bij de bewoners van het MFC Maasplein. De ontvangers, veelal senioren, waren blij verrast met deze attentie. De creatieve kaarten werden hartelijk in ontvangst genomen en beloond met snoep en chocola. De buit werd tevreden verdeeld tussen de kinderen.

De activiteitencommissie is een samenwerking tussen de organisaties Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Waardeburgh, Rivas, Wasko, Basisschool het Nokkenwiel, Balans, Syndion, Yulius en leerwerkbedrijf SMILE. De commissie organiseert regelmatig activiteiten voor bewoners en omwonenden van de wijk. Voor vragen of ideeën omtrent de activiteiten kan men contact opnemen met Leroy Benschop, Sociaal Makelaar bij de SWA, via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden