•Klarinettist Peter Habraken en Violist Nathan Hol
•Klarinettist Peter Habraken en Violist Nathan Hol Foto: Peter Boermans

Afsluiting van het LiveMusic SummerCafé

Algemeen 157 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Zondag 8 september organiseert de Alblasserdamse band Multi-Music voor de laatste keer van dit seizoen weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud Alblas.

De vaste ploeg van Multi-Music bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, zangeres Iris Boermans, gitarist Simon Dekker, bassist Marcel Perik, vibrafonist Sandro Estourgie en drummer Peter Boermans.

Gastmuzikanten violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken spelen een serie populaire  muziekstukken die prima aansluiten bij de sfeer op het terras van De Kat in de Wilg en waarbij het publiek zich wellicht zal wanen op het San Marco Plein in Venetië. Nathan en Peter zijn beiden beroepsmuzikant en hebben vele jaren samen gespeeld in de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Ze zijn nog steeds bevriend en komen al vele jaren voor gastoptredens met MultiMusic naar de Kat in de Wilg en in het winterseizoen naar Landvast.

Het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 euro per persoon, maar reserveren is wel aanbevolen. Dit kan bij restaurant De Kat in de Wilg aan de Peperstraat 28 in Oud-Alblas of via 0184-692770. De toegang voor het LiveMusic SummerCafé is gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden