Afbeelding

Badmintonclub Phoenix'17 sluit seizoen af met sfeervol midsummer toernooi

Sport 242 keer gelezen

PAPENDRECHT • Badmintonclub Phoenix'17 heeft het seizoen op zaterdag 13 juli afgesloten met een midsummertoernooi. Er werd niet alleen tegen elkaar gespeeld, ook introducees deden mee aan het toernooi.

Het toernooi in Amerikaanse stijl werd voor de tweede keer gehouden in de sportzaal De Willem. Er was eten, drinken en muziek, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie afsluiter van te maken. Er waren maar liefst 50 deelnemers aanwezig.

Er werd gespeeld in drie poules waarbij de deelnemers naar gelijkheid van niveau werden ingedeeld. Zo kon het dat de sterkste tegenover elkaar kwamen te staan om er een prachtige, fanatieke pot van te maken, met spectaculaire rally's. Goed voor de jeugdleden om naar te kijken en bijzonder boeiend voor de toegestroomde ouders en belangstellenden.

De derde prijs was voor Dimitri Dragic. Hij kreeg een hele grote opblaasbare zwemband. De tweede prijs was voor Kaj Petra. Hij kreeg een opblaasbare zwaan en de derde prijs was voor David Liu. Hij ging er vandoor met een gigantische opblaasbare pauw. Alle drie de prijzen waren helemaal in zomerse sfeer.

Ook de trainers Stephen Tittel, Sandor Matla en Jeroen van der Molen werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Zij kregen alle drie een cadeaubon.

Voor meer informatie of aanmelding: info@phoenix17.nl. Zie ook www.facebook.com/bcphoenix17.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden