• Manja van Hooijdonk in haar praktijk in het Participatiepand.
• Manja van Hooijdonk in haar praktijk in het Participatiepand. Foto: Bert Bons

Zielsgewoon ZIJN: Tot jezelf komen en weer opladen

Algemeen 404 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Manja van Hooijdonk uit Alblasserdam opent op vrijdag 28 juni Zielsgewoon ZIJN, een centrum voor bewustwording, heling en inspiratie.

"De maatschappij stelt zoveel eisen en we zijn het in deze tijd een beetje verleerd om vanuit ons hart te leven", vertelt Manja. "Daardoor raken veel mensen zichzelf kwijt."

Manja wil graag helpen om mensen weer bij zichzelf te krijgen. Na vele jaren van ervaring in het bedrijfsleven en in een eigen holistische coachingspraktijk en als kunstenares, wil Manja graag haar kennis en kunde inzetten voor de mensen in Alblasserdam en de regio. Met haar nieuwe onderkomen in het Participand aan de Lelsstraat 2 wil ze op een nog laagdrempeliger manier te werk gaan. "Het is de missie van Zielsgewoon ZIJN om zo veel mogelijk mensen op integere en zuivere wijze te inspireren de beste versie van hun authentieke zelf te zijn. Alle mensen zijn uniek. Zielsgewoon ZIJN inspireert, begeleidt, ondersteunt eenieder die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en bereid is de beste versie van zichzelf te ontdekken en te worden."

"Ik heb de samenwerking gezocht met andere specialisten op het gebied van coaching en training. Daar zijn ontzettend veel mooie reacties op gekomen, waardoor we voor iedereen iets kunnen bieden. Ieder mens is weer anders en heeft iets anders nodig om weer tot zichzelf te kunnen komen en om zichzelf te ontwikkelen. In het brede aanbod wordt gebruik gemaakt van vele verschillende benaderingen, zoals een Schrijf je rijk cursus of 'Chakra opening en heling' of Reiki. Ook kunst kan een goed middel zijn. Iedereen heeft weer een ander sleuteltje." Er zijn ook workshops intuïtief tekenen, 'Opstellingen', 'Open Open je hart' en een cursus om je intuïtieve en mediamieke potentie te ontdekken en te ontwikkelen. Op de website van Zielsgewoon ZIJN staat het complete aanbod.

Manja creëert daarnaast creatieve inloopochtenden voor mensen die emotionele aandacht verdienen. Elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunnen verschillende doelgroepen binnen lopen voor hulp, ondersteuning en aandacht. Elke eerste dinsdagochtend van de maand is het inloopmoment speciaal voor (ex)-kankerpatiënten, elke tweede dinsdag voor mantelzorgers, elke derde dinsdag voor mensen die iemand verloren zijn en elke vierde dinsdag van de maand zijn mensen welkom die weer onder de mensen willen zijn.

De cursussen en workshops gaan van start in september. Tijdens de open dagen op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, beide dagen van 14.00 tot 19.00 uur, kunnen belangstellenden vrijblijvend binnen lopen. Er is een attentie voor elke bezoeker. Info: www.zielsgewoonzijn.nl of 06-36562136.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden