Afbeelding

Winnaars advertentiepuzzel 'Alblasserdam heeft het!'

Algemeen 104 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vorige week zijn de winnaars bekend geworden van de advertentiepuzzel uit de 24ste editie van de 'Alblasserdam heeft het' special. 

"Een gigantisch aantal inzendingen stroomde zowel per post als email binnen!" aldus Gert-Jan van Dommelen van winkeliersvereniging Dam-Plantageweg. Ruim 1100 puzzelaars deden mee en in de hoop een leuke prijs in de wacht te slepen. Een essentieel onderdeel van de advertentiepuzzel is de rekenopgave. Opvallend veel puzzellaars zijn hierop gestruikeld door verkeerde toepassing van de rekenregels.

De cadeaubonnen van 50 euro zijn gewonnen door Jennie van Die uit H.I. Ambacht, M. Brand uit Kinderdijk, Marlies Meinen uit Papendrecht en C. Van Wijngaarden uit Ridderkerk. De winnaars ontvangen hun prijs per post. In het najaar van 2019 verschijnt de 25ste editie van 'Alblasserdam heeft het' . Een bijzondere jubileumuitgave! Ook dan zullen weer mooie prijzen te winnen zijn en kunnen de puzzelaars weer het hart ophalen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden