Afbeelding

Pokerspelers uit regio naar halve finales open NK Poker

Algemeen 130 keer gelezen

REGIO • De halve finales van het Open Nederlands Kampioenschap Poker staan voor de deur. Op vrijdag 14 juni is de eerste halve finale in Zuidoost- Nederland. Daarna volgen halve finales elders in het land.

In totaal strijden 350 pokerspelers om een plek in de landelijke finale. Uit de regio hebben Maurice van der Hoorn en Ronald Woudstra uit Papendrecht zich geplaatst voor de halve finales.

Van september tot begin juni konden pokerspelers bij ruim 140 voorrondes door heel Nederland zich plaatsen voor de landelijke finale. In totaal hebben meer dan 8000 pokerspelers mee gedaan aan een pokertoernooi van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. De spelers die zich net niet wisten te plaatsen voor de finale, kunnen zich via een halve finale plaatsen.  De halve finalisten konden zich inschrijven voor een halve finale bij hun in de buurt. De halve finales vinden onder meer plaats in Alblasserdam.

Slechts 10 procent plaatst zich alsnog voor de finale. Per halve finale gaat de beste 10% door naar de finale. Op dit moment hebben al 165 spelers zich rechtstreeks geplaatst. Organisator Mathijs Jonkers zegt hierover het volgende: "De finale is een pokertoernooi die je als pokerliefhebber echt wil halen. De zaal wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en er is een echte TV-tafel. Thuisblijvers kunnen daardoor live meekijken en worden voorzien van deskundig commentaar. Ik verwacht dat het niveau tijdens de halve finales dan ook erg hoog ligt omdat iedereen zich via deze weg alsnog wil plaatsen."

De halve finale in Alblasserdam wordt gehouden op zondag 23 juni.

Voor meer informatie: www.onkpoker.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden