Afbeelding

Israël koor- en samenzangavond in Grote Kerk Alblasserdam

Algemeen 484 keer gelezen

19:30, Alblasserdam, Grote Kerk. Christelijk kinderkoor Samuël organiseert zaterdagavond 15 juni een Israël koor- en zangavond in de Grote Kerk aan het Cortgene 8te Alblasserdam. Deze avond is ten bate van het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem. Het Shaare Zedek ziekenhuis staat bekend als het ziekenhuis met een hart. Het pro-life karakter en de behandeling van een ieder die zorg nodig heeft maakt het ziekenhuis tot een plaats van vrede en verzoening in Jeruzalem. zie ook www.shaarezedek.nl.

De koor- en samenzangavond begint om 19:30 uur. Kerk open vanaf 19.00 uur. De medewerkenden van deze avond zijn het christelijk mannenkoor Con Forza en Jong Forza o.l.v. Willem Nijhof. Het mannenkoor uit Woerden vierde vorig jaar hun 25-jarig jubileum. Binnen Con Forza hebben jonge mannen een speciale plaats: Jong Forza. Zij verzorgen zelf hun bijzonder optreden. Samen met Samuël o.l.v. Arie v.d. Vlist en solisten worden zij begeleid door prachtige muzikale begeleiding met orgel en piano: Lennert Knops, trompet: Maurice van Dijk, cello: Csaba Erdös, dwarsfluit: Lianne Laurens en met bazuingeklank. De meditatie wordt verzorgd door ds. K.J. Kaptein.

De entree is gratis. Collecte geheel t.b.v. de kinderafdeling van het Shaare Zedek Ziekenhuis.  Voor meer informatie: www.kinderkoorsamuel.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 9 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden