Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Missieavond met gasten uit Zweden

Algemeen 190 keer gelezen

PAPENDRECHT • Stichting Traveling Light organiseert op woensdagavond 5 juni een missieavond in Twinkeltje aan de Korenbloemstraat 20 te Papendrecht. Deze keer zijn er gasten aanwezig uit Zweden.

Stichting Traveling Light ondersteunt projecten door heel Europa die veelal te maken met opvang en rehabilitatie van verslaafden, daklozen en prostituees. Tijdens de missieavonden krijgen belangstellenden een kijkje achter de schermen van die projecten.

Op 5 juni zijn Christian & Charlotte Alderblad te gast. Christian werkt in Orebro onder daklozen en verslaafden. Een aantal maanden geleden openden zij een winkeltje/koffiehuis in deze stad naar de opzet van Twinkeltje in Papendrecht. Tijdens deze missieavond zullen zij het een en ander vertellen over hulpverlening in Zweden in het algemeen en in Orebro in het bijzonder.

Belangstellenden zijn van harte welkom op deze inspirerende avond. Inloop met koffie en thee is vanaf 19:30 uur. De avond begint om 20:00 uur. Er zal een collecte worden gehouden voor hun werk in Zweden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden