Afbeelding

VV De Zwerver maakt zich op voor unieke bekerfinaledag

Sportt 358 keer gelezen

KINDERDIJK • Drie teams van voetbalclub De Zwerver reizen op 1 juni af naar het sportpark van vv Achilles Veen, in het plaatsje Veen. Drie jeugdteams van De Zwerver hebben na een reeks van wedstrijden, welke in september al gestart zijn, de finale van het bekertoernooi weten te halen.

Het bereiken van drie finales is voor De Zwerver een unieke prestatie. Als één team in het seizoen de finale haalt, is men al zeer tevreden, maar dit jaar hebben maar liefst drie jeugdteams dit voor elkaar gekregen

Wie alle drie de wedstrijden wil zien, moet al vroeg zijn bed uit. Het Jo15 team trapt al om 08.45 uur af om hun finale wedstrijd tegen Lekvogels JO15 te spelen. Om 10.30 uur speelt het Zwerver Mo15 team tegen Sarto Mo15. Afsluitend aan het eind van de middag zal om 15.00 uur het JO17 van De Zwerver hun finalewedstrijd spelen tegen EBOH JO17. We verwachten een grote schare Zwerver publiek die onze teams komen ondersteunen en hen hopelijk naar de overwinning toejuichen. OP de foto alle Zwerver finalisten met begeleiding.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden