Afbeelding
Foto: Stockfoto

Politie zoekt getuigen van mishandeling hardloper in Alblasserdam

112 245 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van de mishandeling die op donderdag 9 mei omstreeks 16.30 uur plaatsgevonden heeft in Alblasserdam.

Een hardloper rende over het trottoir van het Cortgene in de richting van Kinderdijk. Hij rende de voetgangersoversteekplaats van de Blokweerweg over. Het lukte de hardloper nog net om een aanrijding met een personenauto (witte Renault Zoe met op de achterzijde een rode horizontale decoratiestreep) te voorkomen, die van rechts vanaf de Blokweerweg de kruising naderde en de hardloper voorrang had moeten verlenen.

Op de hobbel van de Blokweerweg ontstond er vervolgens een woordenwisseling tussen de bestuurder van de personenauto en de hardloper. Hierbij is de hardloper mishandeld. Een passant, rijdende in een Citroen C5, is uitgestapt en is tussenbeide gesprongen.

Helaas is de identiteit van de bestuurder van de Citroen C5 niet bekend. Gezien het feit dat er op de Blokweerweg ongeveer vijf à zes andere auto's stil stonden, zijn er mogelijke meerdere getuigen van dit voorval geweest.

Mensen die meer weten, worden verzocht contact op te nemen met politie Drechtsteden Buiten. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 (registratienummer 2019142119).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden