Afbeelding
advertorial

VanRip 'Events your party'

Algemeen 272 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een (bedrijfs)feest op een originele manier aankleden? Klop daarvoor aan bij VanRip Events.

Het team van het Alblasserdamse bedrijf heeft alles in huis om op een locatie naar uw keuze een creatieve invulling te geven aan de opening van een nieuw pand, de introductie van een nieuwe auto, de viering van een jubileum, een dagje uit voor de medewerkers, een bedrijfsfeest of een bruiloft.

Natuurlijk, alles begint met de wens van de klant. Maar Peter Rip, eigenaar van VanRip Events, en zijn team gaan daar graag mee aan de slag om er een bijzondere twist aan te geven. "Wij hebben daarvoor alle mogelijkheden in huis", knikt hij. "Of het nu gaat om een eenvoudige aankleding met alleen statafels en een bar, of een complete show in Las Vegas-stijl, compleet met verlichting, muziek en danseressen, het kan allemaal. Welk thema u ook verzint, wij maken er een prachtig feest van. Van Rip Events your party; wij maken het feestje voor onze klant!"

Afrikaanse braai
Een goed voorbeeld van hoe het anders dan standaard kan is de Afrikaanse braai, die sinds kort onderdeel uitmaakt van het aanbod van VanRip Events. Verhalen, eten en gezelligheid komen in dit thema-event samen. "Maar is er zoveel meer; voor elk budget geven wij er in overleg met de klant een originele draai aan. Die creatieve insteek, daar zijn we goed in."

VanRip Events kan ingeschakeld worden voor alle mogelijke evenementen. Beurzen, jubilea, buffetten, het regelen van attracties, bedrijfsfeesten, partyverhuur, het verzorgen van de catering op een feest of thema-event, het team van VanRip Events tekent ervoor en zorgt ervoor dat alles voor honderd procent tot in de puntjes geregeld wordt. "Een klant hoeft nergens naar om te kijken; die kan samen met zijn of haar gasten genieten van het feest."

Informatie
Neem voor meer informatie contact op via 06-512 67890 of info@vanrip.nl. Daarnaast kunnen belangstellenden terecht op de website van VanRip Events: www.vanrip.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden