Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Gemeente Alblasserdam
Foto: Gemeente Alblasserdam (Foto: Gemeente Alblasserdam)

SGP Alblasserdam houdt thema-avond over Mercon Kloos en molengebied

  •   111 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Alblasserdamse SGP-fractie houdt 29 mei een thema-avond over Mercon Kloos en over het molengebied.

De fractie wil graag in gesprek met inwoners, met name met omwonenden van het Mercon Kloosterrein en dijkbewoners. Naast het delen van informatie zal er ook ruimte zijn voor interactie.

SGP-fractievoorzitter Jaco Brand: "Het voorontwerp bestemmingsplan Mercon Kloos zal voor de zomer nog behandeld gaan worden. Vanaf 28 maart heeft het plan ook ter inzage gelegen. Een grote berg aan informatie waar de SGP-fractie indien gewenst de nodige toelichting op kan geven. Maar deze avond is vooral bedoeld voor het delen van ervaringen en meningen."

Motie
Raadslid Van Vliet vult hem aan: "Onlangs zijn de raden van Alblasserdam en Molenlanden in gesprek gegaan over de ontwikkelingen rondom het Molengebied, naar aanleiding van een eerder ingediende motie van de SGP-fractie. Daar zijn we uiteraard content mee."

"De verantwoordelijke wethouders hebben ons meegenomen in de maatregelen op korte termijn en in de visies rondom de langere termijn. Juist daar komt de raad voor de zomervakantie nog over te spreken. Dat alles ook een duidelijke link heeft met de ontwikkelingen van het Mercon Kloosterrein zal deze avond ook duidelijk worden.'

Maasplein
De thema-avond vindt plaats op woensdag 29 mei 2019 in MFC Maasplein, Maasstraat 30 te Alblasserdam. Aanvang: 20.00 uur.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }