Afbeelding
Foto: Peter Stam
update

Automobilist (72) ernstig gewond bij ongeval op N214 bij Oud-Alblas

Algemeen 872 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Een 72-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is donderdagavond frontaal tegen een boom gebotst met zijn auto. De automobilist raakte daarbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 19.00 uur op de N214 bij Oud-Alblas. Volgens twee getuigen reed de man in een flauwe bocht rechtdoor de berm in. Zonder te remmen botste hij tegen de boom. De politie houdt er rekening mee dat de man voorafgaand aan het ongeval onwel is geworden.

De zeventiger kreeg in eerste instantie hulp van een verpleegkundige in vrije tijd en twee medewerkers van de brandweer die toevallig in de buurt waren. Later werd die hulp overgenomen door politieagenten, medewerkers van de Rotterdamse ambulancedienst en het Amsterdams Mobiel Medisch Team, dat per traumahelikopter ter plaatse kwam.

Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 9 uur geleden
• De kampioenen MA1, MB1 en JC1 samen.
Vier jeugd teams kampioen bij vv Flits uit Papendrecht Sport 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden