Logo hetkontakt.nl/klaroen

Creatief schrijven tijdens Schrijfcafé Papendrecht bij Lokaal 76

  •   26 keer gelezen

PAPENDRECHT • In Lokaal 76 aan het Westeind 78 in Papendrecht wordt op vrijdag 5 april weer een Schrijfcafé gehouden.

Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt deelnemers tijdens deze ontspannen middag op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven gaat vanzelf en kan leiden tot bezinning en reflectie.

Sandra Utterijn-Klijnsmit van Sanshine Schrijft wil de inwoners van Papendrecht inspireren om meer creatief te schrijven. "Schrijven veroorzaakt niet alleen een gelukzalig en soms een bevrijdend gevoel, het is ook goed voor de gezondheid. Het verlaagt het stressgehalte, er ontstaat meer ruimte in het geheugen en het leidt tot een sterker immuunsysteem, een betere longfunctie en een lagere bloeddruk", legt de schrijfster uit.

Het Schrijfcafé vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats bij Lokaal 76. Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. De bijeenkomst begint om 14.00 uur (inloop 13.45 uur) en duurt tot 16.00 uur. Deelname kost 15 euro inclusief twee consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de middag zelf. Vragen en aanmelden kan via een email aan  sandra@sanshineschrijft.nl. Deelnemers nemen zelf pen en papier mee.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK