Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Juf Nel met haar man.
• Juf Nel met haar man.

Juf Nel en meester Johan met pensioen

  •   218 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Maandag 18 maart hebben de kinderen van Het Kompas, hun collega's en vele andere belangstellenden in de Havenkerk feestelijk afscheid genomen van twee leerkrachten. Nel Verhulst en Johan van Heusden zijn per 1 maart 2019 per (pré-)pensioen gegaan.

Het feest van hun laatste groep is begonnen met friet in hun eigen lokaal. Daarna hebben zij in een oude gele Amerikaanse schoolbus Nel en Johan thuis opgehaald. Samen zijn ze naar de Havenkerk gereden. In de Havenkerk hebben alle kinderen van Het Kompas samen met de Klankenkaravaan een Wereldfeest opgevoerd. De kinderen van school hebben Nel en Johan met muziek en dans meegenomen van Azië via Australië en Zuid-Amerika naar Afrika. Die reis ging gepaard met luide muziek op lokale instrumenten zoals trommels en djembés.

Na afloop was er een receptie waar iedereen die dat wilde Johan en Nel de hand kon drukken. Het was een gezellige drukte. Hier waren diverse ex-collega's aanwezig, zodat het voor Johan en Nel een reünie leek. Een gezellige dag waar beide pensionado's met een goed gevoel op terugkijken.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK