Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Mevrouw Muller met burgemeester Paans.
• Mevrouw Muller met burgemeester Paans. (Foto: Bert Bons)

Mevrouw Muller viert honderdste verjaardag in Alblasserdam

  •   51 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Mevrouw Catrien Muller uit Alblasserdam viert op zondag 17 maart haar honderdste verjaardag. Burgemeester Jaap Paans van de gemeente Alblasserdam bracht haar vrijdagochtend alvast een bezoek in de Alblashof.

De in Vlissingen geboren en getogen mevrouw Muller-Kuzee, woont vanaf 2016 in Alblasserdam. Daarvoor verbleef ze in een verzorgingshuis in Rhoon, maar vanwege een renovatie verhuisde ze naar Alblasserdam. "Ik heb het hier prima naar m'n zin, ze zijn allemaal lief hier", vertelt ze over het personeel.

Mevrouw Muller trouwde op haar zeventiende, haar man overleed toen ze 88 was. In haar huwelijk heeft ze twee kinderen, twee kleinkinderen en achterkleinkinderen mogen ontvangen. Ze is de tel kwijt hoeveel achterkleinkinderen ze heeft.

De bejaarde jarige heeft haar beperkingen, vooral omdat ze niet goed meer kan lopen. Maar ze geniet van alles wat ze nog kan en is vast van plan om op woensdag 20 maart te gaan stemmen voor de Waterschapsverkiezingen en de verkiezingen voor de Provinciale Staten.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK