Afbeelding
Foto: Politie

Kinderen stoken fikkie in slooppand in Alblasserdam

112 212 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De politie heeft zondagochtend 10 maart twee kinderen uit een leegstaand pand langs de Parallelweg in Alblasserdam gehaald. Ze hadden daar fikkie gestookt en ruiten vernield.

Agenten kregen vanuit de buurt een melding van een mogelijke inbraak in het leegstaande gebouw naast gezondheidscentrum Dok11 in Alblasserdam. Vanuit het slooppand kwam geluid van brekend glas. Ter plaatse trof de politie twee kinderen uit Alblasserdam van elf en twaalf jaar oud aan.

De kinderen hadden volgens de politie fikkie gestookt en ruiten kapot gegooid. De twee zijn door de politie naar hun ouders gebracht. Daar werd een 'goed gesprek' gevoerd. De tieners beloofden het nooit meer te doen.

Zorg en appartementen
Het leegstaande bouwwerk naast Dok11 gaat over niet al te lange tijd tegen de vlakte. Op de dan vrijgekomen grond wordt een nieuw gebouw gezet dat onderdak biedt aan organisaties die deel uitmaken van het sociaal dorpsnetwerk zoals onder meer het Centrum voor Jeugd en Gezin, het Wmo-loket en psychiatrische basiszorg (geestelijke gezondheidszorg). Ook komen er appartementen in het pand.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden