• Echtpaar Stuij met Erik Groeneweg en wethouder Verver.
• Echtpaar Stuij met Erik Groeneweg en wethouder Verver.

25.000e ticket verkocht voor Theater De Willem

Algemeen 157 keer gelezen

PAPENDRECHT • Onlangs heeft Theater De Willem het 25.000e ticket van het huidige theaterseizoen 2018-2019 verkocht. Dit heeft De Willem gevierd samen met de kopers van het ticket en de wethouder cultuur.

Wethouder cultuur Corine Verver heeft samen met directeur Erik Groeneweg van Theater De Willem de bezoekers die het 25.000e ticket hebben gekocht in het zonnetje gezet; mevrouw en meneer Stuij. Zij mochten ook een bos bloemen en een Podium Cadeaukaart in ontvangst nemen.

Erik Groeneweg is trots op het aantal verkochte kaarten: "Het is geweldig om te zien hoeveel mensen de weg naar Theater De Willem weten te vinden. En het seizoen is nog niet afgelopen! Ook aankomende maanden staan er nog veel mooie, ontroerende en grappige voorstellingen op het programma."

Echtpaar Stuij, woonachtig in Papendrecht, was erg verrast door deze prijs. "We komen al jaren graag naar Theater De Willem, omdat het zo lekker dichtbij is, maar ook omdat er veel voorstellingen te zien zijn die wij mooi vinden. We komen vaak bekenden tegen en je hebt overal in de zaal goed zicht op het podium."

Wethouder Verver is trots op het Papendrechtse theater: "Het is toch mooi dat een lokale voorziening al zo veel jaren zoveel mensen blij maakt. Juist de breedte van de programmering en het enthousiasme waarmee Papendrechters het theater omarmen, zorgen ervoor dat het een heel duurzame voorziening is!"

Het programma voor volgend seizoen is alweer in de maak. Erik Groeneweg: "Ook voor aankomend seizoen hebben wij weer veel mooie namen naar Papendrecht kunnen halen. Wie? Dat houden we nog heel even geheim. Het nieuwe programma is vanaf 7 mei te zien op onze website www.theaterdewillem.nl."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden