Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Ina 't Jong (links) en Lia van de Boogaard.
• Ina 't Jong (links) en Lia van de Boogaard.

Jubilarissen bij Asaf in Papendrecht

  •   101 keer gelezen

PAPENDRECHT • Tijdens de op 11  februari gehouden jaarvergadering van christelijk gemengd koor Asaf te Papendrecht werd de zilveren G-sleutel opgespeld bij Lia van de Boogaard. Dit gebeurde ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap van het koor. Dit feit werd compleet gemaakt met een prachtig boeket bloemen.

Ook Marieke van de Beek is 25 jaar lid.  Zij kreeg de zilveren sleutel thuis, daar zij niet aanwezig kon zijn bij deze vergadering.

Gerard Kok en Ina 't Jong zijn dit jaar zelfs 40 jaar lid. Aan hen werd een beeldje uitgereikt van de KCZB. Het beeldje laat zien dat mensen de sleutel vormen tot een vereniging waar muziek in zit. Ook kregen zij beiden een boeket bloemen.

Tevens heeft Ina 't Jong na 32 jaar afscheid genomen als bestuurslid van het koor. Ze was door haar grote ervaring de vraagbaak voor alle koor- en bestuursleden. Zij heeft haar taken met grote inzet uitgevoerd en als dank kreeg zij een boekenbon uitgereikt door voorzitter Wim van Pel.

Het eerstvolgende concert zal worden gegeven op zaterdag 12 april in de Havenkerk te Alblasserdam. Dit is een passie-Paaszangavond met CJMK Jublilate o.l.v. Lennart Knops. Bert Kruis- orgel, Arjan Wouters- piano en Lianne Laurens-fluit.

Zaterdag 20 april is er een Passie-Paaszangavond met het Christelijk Mannenkoor Krimpen in de Rehobothkerk te Krimpen aan de IJssel.  Arie van de Vlist-orgel, Jolanda den Bouter-hobo.

Ook werd bekend gemaakt dat Asaf dit jaar weer zal meewerken aan de Kerst Doelenconcerten in Rotterdam. Deze staan gepland op zaterdag 14, en dinsdag 17 december 2019.

Zangliefhebbers worden hartelijk uitgenodigd het koor te komen versterken, in het bijzonder bij de bassen en tenoren. Vrijblijvend een repetitie bijwonen kan op de maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in de bovenzaal van De Ark, Rubensstraat 35 in Papendrecht.

Voor meer informatie: Nelly Oudenes via 06-41155419 of nellyoudenes@gmail.com.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK