Logo hetkontakt.nl/klaroen

Ontmoeting met Hella van der Wijst rondom 'troost'

  •   59 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Hella van der Wijst is op woensdag 6 maart te gast in Alblasserdam om te spreken over het thema troost. Ze komt op uitnodiging van de Havenkerk en de Ontmoetingskerk en in samenwerking met boekhandel De Schuilplaats en uitgeverij Kok-Boekencentrum.

Wat is troost, en hoe werkt het? Hoe leef je met vragen waarop geen antwoord is? Waar vinden mensen troost? Waarom is het delen van verdriet zo belangrijk? Wat moet je als naaste wel en vooral niet zeggen?

Journalist en presentator Hella van der Wijst is onder meer bekend van het EO-programma Ik mis je. Van haar verscheen onlangs het boek 'Troost – als je iemand mist'. Het boek is een weerslag van gesprekken bij het graf en de inzichten die deze gesprekken opleveren, alsmede van inzichten van mensen die in  professionele context met troost bezig zijn.

Op woensdag 6 maart is er ruimte voor troostverhalen en voor troostinzichten, een interview in de stijl van 'Ik mis je'. Livemuziek is er van zangeres Jolanda Huigen en gitarist Bert Nuninga. Het boek is te koop en kan worden gesigneerd.

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij De Schuilplaats aan de Plantageweg 13a in Alblasserdam. Entree is gratis, maar er moet wel gereserveerd worden. Reserveren kan via www.schuilplaatsboeken.nl, in de winkel of telefonisch via 078-6913068.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }