Smash-dames winnen van WIK

Sport 160 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De dames van volleybalvereniging Smash uit Alblasserdam hebben vrijdagavond met 3-1 gewonnen van WIK 3 uit Groot-Ammers.

De eerste set werd sterk begonnen door de dames van Smash. De servicepass werd netjes bij spelverdeelster Britt van den Boogaard gebracht, daardoor kon zij alle aanvalsters bedienen en scoorden de dames van Smash punt na punt. Het niveau werd vastgehouden en zo werd de set vrij gemakkelijk gewonnen met 25-16.

Set 2 was een kopie van de eerste set, met verzorgd volleybal konden mooie aanvallen worden opgebouwd en met 25-17 werd ook set 2 gewonnen.

In de derde set keek Smash door slordig spel in de beginfase al snel tegen een achterstand aan. Aan het eind van de set bracht coach Herman Brouwer nog een wissel aan in zijn team, maar dit mocht niet meer baten. Smash verloor met 25-21.

In de vierde set werd er beter gespeeld dan in de derde set, maar het niveau van de eerste twee sets werd niet meer gehaald. Toch won Smash de vierde set met 25-22 en kon er een 3-1 overwinning worden bijgeschreven.