Afbeelding
Foto: Stichting Jeugdvoetbalopleiding

Profvoetbaltraining voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Algemeen 134 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen, worden op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, de Jeugdvoetbaldagen gehouden op het complex van VV De Alblas.

Alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar kunnen hier aan deelnemen. Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Men kan zich voor deze Jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar Jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin naam en adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. De organisatie is in handen van de staf van de stichting Jeugdvoetbalopleiding.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden