• Francesco Daniel.
• Francesco Daniel.

Papendrechter Francesco Daniel brengt derde EP uit

Algemeen 208 keer gelezen

PAPENDRECHT • Singer/songwriter en One Man Band Francesco Daniel brengt op zaterdag 23 februari zijn nieuwe  EP 'The Lost Boy' uit. Dit doet hij met een akoestische soloshow in de Popcentrale in Dordrecht.

Na het succes van de EP Thoughts of the Puzzle Mind is Francesco Daniel te gezien geweest bij RTV Papendrecht met het eerste seizoen van zijn muziekprogramma 'The World of Music'. Naast zijn presentatiewerk bij het radioprogramma Via Cultura keert Francesco Daniel nu terug naar de muziekwereld met een EP over zijn persoonlijke pieken en dalen gemixt met sprookjesachtige composities en teksten.

Op de nieuwe plaat van de Papendrechtse muzikant staat een bijzonder duet. Niemand minder dan zangeres Jannemien Cnossen is samen met Francesco Daniel te horen in de titelsong van de EP. Jannemien Cnossen zingt en speelt viool bij de shows van Herman van Veen en is stemactrice. Haar stem is onder andere te horen geweest in de serie Winx Club en in de Disneyfilm Hercules. Jannemien Cnossen en Francesco Daniel hadden eerder hun handen ineengeslagen toen ze een ander nummer van Francesco speelden tijdens de Papendrechtse Proms 2016 van Muziekvereniging Excelsior.

Naast de muziek zijn er op de hoes van de EP twee prachtige foto's te vinden. Deze foto's zijn gemaakt tijdens Francesco's roadtrip door Noorwegen en de schrijfsessies voor zijn nieuwe EP. De foto's zijn gemaakt door Karin Rits, de moeder van de Papendrechtse muzikant.

Op 23 februari 2019 presenteert Francesco zijn derde EP in de Popcentrale in Dordrecht. Met in het voorprogramma Rob van Rij (singer/songwriter uit Papendrecht). De entree is gratis, consumpties niet inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.popcentrale.nl en op www.francescodaniel.com.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden