• Martin Boskamp.
• Martin Boskamp. Foto: Peter Boermans

Live Music Café Landvast met Martin Boskamp

Algemeen 191 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De band Multi-Music verzorgt op zondag 10 februari weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Deze keer is als gast het Jazzcombo Don't Explain.

Bijzonder is dat dit jazzcombo dezelfde pianist / toetsenist heeft als Multi-Music: Martin Boskamp speelt al dertien jaar in Multi-Music en is daar het onmisbare muzikale middelpunt. Veel mensen weten niet dat Martin ook zestien jaar lang de pianist geweest is van de inmiddels opgeheven  Alblasserdamse Wind Mill Bigband. Bovendien treedt Martin regelmatig op als accordeonist in het Duo Mu-Chique, samen met de bekende Papendrechtse violist Nathan Hol.

Martin speelt zondagmiddag in het gezellige Live Music Café dus een heel belangrijke dubbele rol. Multi-Music is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Uiteraard allemaal nummers die heel goed passen in de gezellige sfeer van het Live Music Café.

Zangeressen Iris Boermans en Nicole Foree zijn natuurlijk ook, maar zanger Dennis van Aarssen is heel druk met zijn deelname aan het TV programma The Voice of Holland, waarin hij momenteel deelneemt aan de Liveshows. Sandro Estourgie is er voor het solowerk op de vibrafoon, terwijl de muzikale begeleiding, zoals altijd, weer in handen is van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Simon Dekker op gitaar, Peter Boermans op drums en Henk Kok als invaller op basgitaar. Bij de nummers van Don't Explain zit drummer Jack Weijts achter het drumstel.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek,  een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje.

Het Live Music Café is dit winterseizoen ook nog in Landvast op zondag 10 maart met als gasten violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken, die een heel luchtig  programma hebben voorbereid.

Het muzikale programma loopt zondag van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang is altijd gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden