Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: aangeleverd

Drukke informatieavond bij Veilig Papendrecht

  •   107 keer gelezen

PAPENDRECHT • Afgelopen woensdagavond heeft het team van Veilig Papendrecht een drukbezochte informatieavond gehouden op het gemeentehuis van Papendrecht. Meer dan twintig geïnteresseerden hadden zich vooraf aangemeld om meer te horen over het vrijwilligerswerk van de WhatsAppgroepen van Papendrecht.

Al tijdens het voorstelrondje kwamen bij de aanwezigen de eerste persoonlijke verhalen los over hun betrokkenheid bij veiligheid. Met als gemeenschappelijke deler, 'lopen met de hond'.

De initiatiefnemers van Veilig Papendrecht hebben veel verteld over het succesvolle burgerinitiatief met meer dan 2000 inwoners, verbonden in WhatsApp-groepen. En ook de aanwezigen belangstellenden kwamen al met nieuwe en verfrissende ideeën voor het initiatief.

Al de volgende ochtend kwamen de eerste mails binnen met belangstellenden die zich willen aanmelden bij het team van Veilig Papendrecht. "Uiteraard hopen wij dat we meer aanwezigen over de streep hebben kunnen trekken om zich aan te melden als vrijwilliger", meldt Patrick Hulsbos namens de initiatiefnemers.

Volgende maand wordt er gestart met twee cursusavonden om de nieuwe vrijwilligers klaar te stomen voor het werk van Veilig Papendrecht.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }