Afbeelding

Nieuwe bus voor PKC/SWKGroep

Algemeen 256 keer gelezen

PAPENDRECHT • PKC/SWKGroep rijdt vanaf zaterdag 19 januari in een vernieuwde spelersbus rond. Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam is opnieuw bereid gevonden om één van hun touringcars een speciale PKC-look te geven.

Waar bij de vorige bus de focus lag op het promoten van de Korfbal Leaguefinale in de Ziggo Dome is de vernieuwde bus volledig in het PKC groen-wit uitgevoerd wat de regionale uitstraling als topkorfbalclub ten goede zal komen. Laurens Leeuwenhoek, speler uit PKC/SWKGroep 1, staat met zijn foto op de bus.  Initiatiefnemer Arjen Godthelp van Godthelp Advies & Innovatie is verantwoordelijk voor de projectfinanciering en Esbi Reclame, lid van de ondernemersclub van PKC, heeft de nieuwe 'wrapping' van de bus uitgevoerd.

Voorzitter Bertjan Scheepbouwer over de samenwerking: "PKC/SWKGroep is erg blij met de vernieuwde bus en de positieve uitstraling die dit oplevert voor onze club. Het initiatief van Arjen Godthelp laat zich goed samenvatten in drie woorden: ambitieus, innovatief en creatie(f). Het is mooi dat we samen met onze partners, Esbi en Verschoor, dit project hebben kunnen vormgeven. Voor Verschoor heb ik een extra woord van waardering over, want het is uniek dat dit bedrijf geheel vrijblijvend een van hun touringcars in het groen-wit laat steken. Met deze promotie toont Verschoor aan enorm betrokken te zijn bij de sport en onze club. Juist deze maatschappelijke betrokkenheid weten wij bij PKC altijd zo te waarderen."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden