Afbeelding
Foto: Peter Verheijen

Open dag bij ToBe in het Energiehuis

Algemeen 113 keer gelezen

DORDRECHT • In het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht wordt op zondag 27 januari een open dag gehouden van ToBe.

Belangstellenden kunnen op ontdekkingstocht door het Energiehuis. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er in elk lokaal een workshop of activiteit te doen. Het programma is voor iedereen van 0 tot en met 20 jaar en is gratis toegankelijk.

In februari starten er nieuwe ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht. De Open Dag is een goede gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Volg workshops zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken, maak een lipdub of neem plaats op het open podium. Bekijk via www.tobe.nl/agenda het blokkenschema van de Open Dag.

Bijzondere activiteiten
Naast alle workshops zijn er een aantal bijzondere activiteiten tijdens de Open Dag. Zo is er een open podium voor jongeren van 12 tot en met 20 jaar, een Mini Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen én een repetitie van de talentgroep Jeugdproductie waar kinderen van 8 tot en met 12 jaar aan mee kunnen doen. Deelname aan deze extra activiteiten is ook gratis.

Winactie
Bezoekers die op elke verdieping van het Energiehuis een workshop volgen maken kans op gratis lessen van februari tot de zomervakantie. Op www.tobe.nl staat meer informatie over deze winactie.

Inschrijven
In februari starten er korte cursussen kunst & design en muziek in het Energiehuis in Dordrecht en muziek in De Viermaster in Papendrecht. Inschrijven kan nu al via www.tobe.nl. Op de jaarcursussen dans en theater in het Energiehuis kan worden ingestroomd als er nog plek is.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden