Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De genomineerde foto van Gertenbach.
• De genomineerde foto van Gertenbach. (Foto: Gertenbach)

Derde nominatie op rij voor fotografie Gertenbach uit Papendrecht

  •   114 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Papendrechtse fotograaf Peter Gertenbach is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Bruidsfoto Award.

Dit is een prestigieuze prijs van Bruid & Bruidegom Magazine, die elk jaar wordt uitgeloofd. Uit ruim 1600 inzendingen koos de internationale jury, per categorie de tien beste foto's. Peter Gertenbach is dit jaar genomineerd in de categorie 'Emotie'; vorig jaar won hij een felbegeerde award in de categorie Bruidskinderen.

Bruidsreportages
Peter is een professional die van zijn grote passie zijn werk heeft gemaakt. Fotograferen was eerst vooral zijn hobby, vertelt hij: "Tien jaar geleden fotografeerde ik voor het eerst een bruiloft. Daarna heb ik dit jaren parttime gedaan, naast mijn werk. En sinds vijf jaar run ik samen met mijn vrouw Hannie fulltime ons eigen bedrijf, Fotografie Gertenbach."

Bijzonder
Peter is uiteraard trots op de derde nominatie voor de Bruidsfoto Award: "Het is een groot stuk waardering van collega's, en dit jaar ook van bruidsparen. Het blijft bijzonder dat drie jaar achter elkaar verschillende jury's je foto's weten te waarderen!"

Stemmen
Eind mei worden de winnaars van de vakprijs en de publieksprijs bekendgemaakt. Stemmen kan tot 4 mei via de website van de Bruidsfoto Award 2019: www.bruidsfotoaward.nl. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2018.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }