Afbeelding

Collectief falen voor heren 1 DES '72

Sport 125 keer gelezen

PAPENDRECHT • Afgelopen zondag verloren alle teams van DES '72.

Tot aan dit weekeinde stonden zowel heren 1 alsmede de heren junioren fier aan kop. Hier kwam echter een einde aan. Zowel heren 1 als de heren junioren verloren hun uitwedstrijd. Heren 1 speelde een ongelukkige wedstrijd tegen Saturnus Leiden en verloor terecht met 31-27. Collectief falen bezorgde de heren hun eerste verliespunten. Zij staan nog wel bovenaan met twee punten voorsprong op WHC uit Den Haag, die zij in een thuiswedstrijd nog tegen komen.

De heren junioren verloren onverwachts van Ventura/Twist met 28-27. Verdedigend hadden de heren junioren het lastig tegen de sterke opponent en aanvallend verliep het ook niet als gebruikelijk. De heren junioren staan nu gelijk met Helius uit Hellevoetsluis.

De heren combinatie DES '72/Saturnus '72 wachten ook nog op hun eerste winst. Dit lukte afgelopen weekeinde helaas niet. Zij verloren van Roda '71 met 28-20.

Afgelopen woensdag wonnen de Dames midweek wel tegen HVOS met 10-5. Deze stand werd pas in de tweede helft veilig gesteld. In de eerste helft werd teveel gemist.

Afgelopen zaterdag wonnen bij de jeugd meisjes C alweer hun wedstrijd. Nu werd DIOS van het veld geveegd met 27-11. In deze poule lijkt het kampioenschap te gaan tussen DES '72 en Helius uit Hellevoetsluis.

De D-jeugd wist in een degelijke wedstrijd ook te winnen met 15-9 tegen Twist, waardoor zij zich nestelt in de middenmoot van haar poule. De E-jeugd redde het dit weekeinde niet tegen MOK uit Dordrecht en verloor met 10-2.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 15 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden