Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: nl.123rf.com

Voorleesdagen in bibliotheek Papendrecht

  •   25 keer gelezen

PAPENDRECHT • Ook in de bibliotheek van Papendrecht worden in de periode tussen 23 januari en 2 februari de Nationale Voorleesdagen gehouden.

Door middel van leuke activiteiten wordt er nog meer aandacht aan het voorlezen aan baby's, peuters en kleuters.

Op woensdag 23 januari is er voorleesontbijt, waarbij kinderen en ouders kunnen aanschuiven. Daarbij wordt een interactieve workshop georganiseerd door Zingen & Zo. Het ontbijt begint om 09.00 uur (vooraf aanmelden).

Ook op woensdag 23 januari, maar dan van 10.30 tot 11.15 uur is er een interactieve workshop van Zingen & Zo. Tijdens deze workshop gaan kinderen op avontuur door Een huis voor Harry. Al zingend, dansend en toneelspelend beleven ze de mooiste dingen en duiken ze in de wereld van emoties. Dit is dezelfde workshop als tijdens het Voorleesontbijt. Ook vooraf aanmelden.

Op woensdag 30 januari leest Mo voor. Kinderen maken dan kennis met de speciale gast Mo, een wel heel bijzondere pop. Van 10.30 tot 11.30 uur vertelt Mo samen met Monique Pijl een mooi verhaal uit de Prentenboek TopTien.

Een huis voor Harry van Leo Timmers is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Dit boek en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan landelijk centraal bij de vele activiteiten tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Een bibliotheekpas is voor kinderen tot 18 jaar gratis. Nieuwe jeugdleden ontvangen tijdens De Nationale Voorleesdagen een leuk vingerpoppetje van het Prentenboek van het Jaar. Voor meer informatie of aanmelding: www.debibliotheekaanzet.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK