Afbeelding
Archieffoto: Pieter van den Berg

Klussen en mensen aanmelden voor NLdoet in Papendrecht

Algemeen 143 keer gelezen

PAPENDRECHT • Ieder jaar doet Papendrecht mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet.

Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties en voor veel organisaties blijft dit een uitdaging.  Daarom organiseert Sterk Papendrecht weer samen met organisaties NLdoet, dat dit jaar gehouden wordt op vrijdag  15 en zaterdag 16 maart 2019.

NLdoet klussen
Vrijwilligers doen die dag klusjes zoals een ruimte verven, een tuin opknappen, een high tea of een uitje organiseren voor cliënten. Zij maken op die manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk.  De ervaring leert dat NLdoet elk jaar vaste nieuwe vrijwilligers oplevert. NLdoet brengt vrijwilligers voor één dag op de been, het is aan u om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.

Aanmelden
Klussen kunnen aangemeld worden op www.nldoet.nl. Wie dat vóór 31 januari doet, kan een financiële bijdrage van maximaal 400 euro aanvragen.

Het Vrijwilligerspunt, onderdeel van Sterk Papendrecht verzorgt de communicatie over NLdoet via internet, social media en huis aan huis. Via de media worden mensen opgeroepen zich op deze dag als vrijwilliger in te zetten en zich aan te melden voor een klus via www.nldoet.nl of via het Vrijwilligerspunt.

Meer informatie
Inmiddels hebben zich al meerdere enthousiaste organisaties zich aangemeld met een klus. Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met Pauline van der Kraan of Judith van Gulik via telefoonnummer 078-6154741 of email: vrijwilliges@bwi-papendrecht.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 9 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden