Logo hetkontakt.nl/klaroen
•  Leroy Benschop SWA, Xenos medewerkers namens Makado, Carmen Valk- Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam (v.l.n.r.)
• Leroy Benschop SWA, Xenos medewerkers namens Makado, Carmen Valk- Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam (v.l.n.r.)

Makado sponsort Kerstpakket van Kerstsaam in Alblasserdam

  •   145 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Kerstsaam wordt vanavond (Kerstavond) voor het vierde jaar op rij georganiseerd door de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) in samenwerking met Cultureel Centrum Landvast.

Voor Alblasserdammers die de feestdagen niet echt feestelijk ervaren, bijvoorbeeld door te weinig geld of familie, is dit evenement een welkome aanvulling. Op kerstavond staat er voor de 150 gasten die zich hebben aangemeld een feestelijke buffet klaar en worden de gasten getrakteerd op gezellig entertainment. Om 17.00 start het buffet en om 20.00 uur wordt het Kerstsaam afgesloten en ontvangen alle gasten een kerstpakket dat gesponsord is door de winkeliers van het Makado winkelcentrum Alblasserdam.

Leroy Benschop, sociaal makelaar bij de SWA, is weken geleden al met de voorbereiding van dit event gestart. "Wij proberen dit kerstevent ieder jaar neer te zetten met de medewerking van verschillende partners. Dit jaar hebben we het Makado kunnen toevoegen als partner voor dit event. Zij hebben de kerstpakketten voor de aanwezige gasten gesponsord. "

De inhoud van de kerstpakketten is opgehaald en ingepakt door de vrijwilligers van Stichting Jeugdland Alblasserdam. Jolanda Herwig, bestuurslid van Jeugdland, heeft geholpen met inpakken van de kerstpakketten. "Wij vinden dit event een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen verschillende sociale instellingen. Ook wij werken in de zomer samen met diverse verenigingen en stichtingen om tot een leuk event te komen. En daarom dragen wij graag ons steentje bij aan dit kerstinitiatief. We zijn een ochtend met tien vrijwilligers bezig geweest."

De winkeliers van het Makado winkelcentrum hebben hetzelfde kerstpakket wat aan Kerstsaam is geschonken, dit jaar ook beschikbaar gesteld aan de Voedselbank Alblasserdam.

Op de foto van links naar rechts: Leroy Benschop SWA, Xenos medewerkers namens Makado, Carmen Valk- Struik, voorzitter Voedselbank Alblasserdam.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK